Mededelingen 2018

Lijst met oud leden

Mededelingen 2017

Wist U dat... ?

Voor de vierde keer in successie werd op 22 September 2018 de jaarlijkse verbroedering gehouden.Ditmaal vond het treffen plaats op de Boomwaai te Graauw. De opkomst van zowel Graauw als van Sint Jansteen was goed te noem Bij aanvang waren de weergoden ons niet erg goed gestemd, maar gaandeweg hielden we het voor het overgrote deel van de middag droog.De organisatie van Graauw had kosten noch moeite gespaard om een leuk/gevarieerd programma neer te zetten.Met een heuse rattenschieting op kistjes met hierin namaak- ratjes als hoogtepunt van de. diverse disciplinesNa afloop van het sportieve gedeelte van de dag konden we aanschuiven voor een heerlijk warm en koud buffet.Hierna kon er nagekaart worden over het verloop van de dag, waar zowel de leden van Graauw als van Sint Jansteen gretig gebruik van maakten.Het volgende treffen zal vanaf heden om de twee jaar plaatsvinden. Dus op Sint Jansteen in 2020.